Пошуковий запит: (<.>A=Смислов С$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 33
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Малик В. І. Прогнозування прибутковості свинарства за допомогою прикладних програм [Електронний ресурс] / В. І. Малик, О. І. Підтереба, С. Ю. Смислов, Т. А. Стрижак // Науково-технічний бюлетень. - 2013. - № 110. - С. 113-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntb_2013_110_19
|
2. |
Волощук В. М. Прогнозування обсягів виробництва свинини при різних рівнях споживання та технологічних параметрах [Електронний ресурс] / В. М. Волощук, С. Ю. Смислов // Свинарство. - 2012. - Вип. 60. - С. 3-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2012_60_3
|
3. |
Підтереба О. І. Прогнозування обсягів виробництва свинини при різних рівнях споживання та технологічних параметрах [Електронний ресурс] / О. І. Підтереба, С. Ю. Смислов, М. М. Одарюк // Свинарство. - 2012. - Вип. 60. - С. 122-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2012_60_28
|
4. |
Смислов С. Ю. Перехід від сезонно-турового вирощування племінного молодняку свиней на потокову технологію виробництва [Електронний ресурс] / С. Ю. Смислов // Свинарство. - 2012. - Вип. 61. - С. 9-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2012_61_4
|
5. |
Смислов С. Ю. Використання інформаційних підсистем для прогнозування виробництва свинини в структурі триступінчатої селекційної піраміди [Електронний ресурс] / С. Ю. Смислов, О. І. Підтереба // Свинарство. - 2012. - Вип. 61. - С. 125-129. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2012_61_26
|
6. |
Волощук В. М. Технологія вирощування племінного молодняку свиней в умовах племзаводів Полтавської області [Електронний ресурс] / В. М. Волощук, В. В. Замикула, С. Ю. Смислов, О. І. Підтереба, А. О. Онищенко, М. П. Сокирко // Свинарство. - 2013. - Вип. 63. - С. 3-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2013_63_3
|
7. |
Волощук В. М. Інформаційні системи у прогнозуванні розвитку галузі свинарства [Електронний ресурс] / В. М. Волощук, В. В. Замикула, О. І. Підтереба, С. Ю Смислов, А. О. Онищенко // Свинарство. - 2013. - Вип. 63. - С. 18-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2013_63_6
|
8. |
Ксьонз І. М. Економічна ефективність оздоровчих заходів від хламідіозу свиней [Електронний ресурс] / І. М. Ксьонз, Т. М. Цівенко, С. Ю. Смислов // Свинарство. - 2014. - Вип. 64. - С. 153-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2014_64_24
|
9. |
Іванюта С. М. Ефективність біотехнологічних методів виробництва м’ясної сировини [Електронний ресурс] / С. М. Іванюта, Н. М. Бейдик, С. Ю. Смислов // Агроінком. - 2008. - № 1-2. - С. 56-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agroincom_2008_1-2_17
|
10. |
Волощук В. М. Економічна ефективність виробницва продукції свинарства за різного рівня збалансованості раціонів [Електронний ресурс] / В. М. Волощук, О. І. Підтереба, С. Ю. Смислов, Ю. А. Коваль, Н. М. Бейдик // Свинарство. - 2014. - Вип. 65. - С. 283-288. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2014_65_51
|
11. |
Смислов С. Ю. Використання автоматизованої системи прогнозування виробництва свинини в структурі триступінчатої селекційної параміди [Електронний ресурс] / С. Ю. Смислов // Розведення і генетика тварин. - 2012. - Вип. 46. - С. 350-352. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rgt_2012_46_137
|
12. |
Підтереба О. І. Збалансованість раціонів – запорука прибутковості свинарства [Електронний ресурс] / О. І. Підтереба, С. Ю. Смислов // Свинарство. - 2010. - Вип. 58. - С. 90-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2010_58_17
|
13. |
Волощук В. Ефективність проектно-технологічних рішень в галузі свинарства [Електронний ресурс] / В. Волощук, С. Смислов, О. Підтереба, М. Сокирко // Техніко-технологічні аспекти розвитку та випробування нової техніки і технологій для сільського господарства України. - 2013. - Вип. 17(2). - С. 203-208. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ttar_2013_17(2)__28
|
14. |
Баньковська І. Б. Модель оптимізації виробництва якісної свинини в сучасних умовах товарного свинарства [Електронний ресурс] / І. Б. Баньковська, В. М. Волощук, Л. І. Подобєд, С. Ю. Смислов // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2016. - Вип. 250. - С. 114-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tevppt_2016_250_16
|
15. |
Волощук В. М. Нетрадиційні об’ємно-планувальні рішення будівництва свинарських приміщень племінних підприємств до 100 основних свиноматок [Електронний ресурс] / В. М. Волощук, С. Ю. Смислов, М. П. Сокирко. // Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2017. - № 2. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nd_2017_2_16
|
16. |
Гладій М. В. Очищення повітря на свинокомплексах [Електронний ресурс] / М. В. Гладій, В. М. Волощук, С. Ю. Смислов, Л. В. Засуха // Вісник аграрної науки. - 2018. - № 11. - С. 93-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vaan_2018_11_15
|
17. |
Підтереба О. І. Прогнозування ефективності ведення галузі свинарства при різному рівні балансування раціонів [Електронний ресурс] / О. І. Підтереба, С. Ю. Смислов, М. М. Одарюк, А. С. Царьова // Свинарство. - 2011. - Вип. 59. - С. 84-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2011_59_21
|
18. |
Волощук В. М. Розробка технології виробництва продукції свинарства в Державному підприємстві "Дослідне господарство "Відродження" Донецької державної сільськогоподарської дослідної станції НААН України [Електронний ресурс] / В. М. Волощук, С. Ю. Смислов, О. І. Підтереба // Зернові культури. - 2019. - Т. 3, № 1. - С. 172-179. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/grcr_2019_3_1_26
|
19. |
Усенко С. О. Трансцервікальне штучне осіменіння свиноматок малими дозами сперми [Електронний ресурс] / С. О. Усенко, А. М. Шостя, А. В. Базалевич, О. Г. Чирков, В. М. Гиря, С. Ю. Смислов, М. П. Сокирко // Свинарство. - 2016. - Вип. 68. - С. 69-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2016_68_14
|
20. |
Гладій М. В. Досягнення Інституту свинарства і АПВ - Здобутки НААН [Електронний ресурс] / М. В. Гладій, В. М. Волощук, С. Ю. Смислов, О. Ф. Сагло // Свинарство. - 2019. - Вип. 72. - С. 9-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2019_72_3
|
| |